eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Még nem teltek be a diákmunkát igénylő állások

Nem késtek el azok a diákok, akik még nem vállaltak nyári munkát, de szeretnének. Kott Zoltán, a Meló-Diák munkatársa közölte: júliusban könnyebb diákmunkát találni, mint a szezon elején, amikor több az érdeklődő.

Nem késtek el a diákok, van még lehetőség nyári munkát vállalni - mondta az InfoRádiónak a Meló-Diák munkatársa.

Kott Zoltán kiemelte, hogy az iskola befejezése után sokan akarnak elhelyezkedni, ám július közepe után már nem olyan nagy az érdeklődés, így könnyebb ekkor munkát találni, mint a szezon elején. Hozzátette: nem fogynak el a legjobb munkalehetőségek júniusban, a diákmunka hálózatok mindig újakat tudnak kínálni.

Budapesten 400, vidéken 370 forinttól kezdődnek az órabérek, de egy nyelvtudást is igénylő állásért akár ezer forint is lehet keresni - közölte a Meló-Diák munkatársa.

Kott Zoltán hangsúlyozta: biztonságosabb iskolai szövetkezeten keresztül munkát vállalniuk a diákoknak, mint közvetlenül a vállalatnál, ugyanis ilyen esetben akkor is kap fizetést, ha a megbízó cég nem fizetett a diákmunka közvetítő cégnek.

Hanganyag: Rezsek Gyõzõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árvíz - Magyar Péter arra kéri Orbán Viktort, hogy ne Strasbourgba, hanem a gátra menjen

A Tisza Párt vezetője és több tucat szimpatizánsai munkába álltak a Duna partján, a pártelnök szerint katasztrófavédelem, honvédség, rendőrség sehol. A DK is kiadta a maga közleményét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 15. 14:34
×
×
×
×