eur:
395.44
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Aggódnak a BKV átszervezése miatt a szakszervezetek

Aggasztónak tartják a főváros és a BKV vezetésének átszervezési elképzeléseit a közlekedési cégnél működő érdekképviseletek.

A Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének alelnöke úgy vélte: a BKV működési zavaraihoz vezetne, ha az új menedzsment szervezeti egységekre darabolná a céget, ami a társaság privatizálását segítené elő.

Nemes Gábor hozzátette: Európában felelősen gondolkodó, városi közlekedést működtető önkormányzat sehol nem hozott létre hasonló jellegű vállalati struktúrát.

Az érdekképviseleti vezető szerint a BKV működésében jelenleg nincsenek zavarok, a dolgozók a nehézségek ellenére is biztosítják az elvárt színvonalú szolgáltatást.

Nemes Gábor úgy fogalmazott: a tervezett átszervezésre csak azért van szükség, mert a tulajdonos fővárosi önkormányzat nem fizet a megrendelt szolgáltatásokért, így a cégnek folyamatosan hiteleket kell felvennie.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 12. 22:01
×
×
×
×