eur:
395.79
usd:
358.86
bux:
72373.37
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Kiesett a sofőr, rázuhant az autó

A tűzoltók emelték le a sofőrre zuhant autót szerdán Székesfehérváron, a 8-as elkerülő út mellett; a szerencsétlenül járt férfit kórházba szállították, sérülésének mértékéről még nincs információ.

A gépkocsi feltehetően akkor vált kormányozhatatlanná, amikor egy előzést követően visszatért a saját sávjába.

A kisodródó autó átszakította a szalagkorlátot, amin megpattanva mintegy 30 méternyi repülés után egy napraforgó táblában ért földet, ahol az időközben az autóból kiesett sofőrre zuhant - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az autó alá szorult vezetővel a mentésre érkezett tűzoltók mindvégig tartották a kapcsolatot.

A sikeres kiemelést követően a férfit kórházba vitték.

Címlapról ajánljuk
Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

A választani tudó biztos szavazók körében négy százalékra csökkent a Fidesz-KDNP előnye a Tisza Párttal szemben – derül ki a Medián legfrissebb felméréséből. Hann Endre, a közvélemény-kutató cég vezetője az InfoRádióban elmondta: más pártok támogatottsága nem éri el az öt százalékot, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétpárti berendezkedés felé tart a magyar belpolitika, ami a legérzékenyebben a DK-t és a Mi Hazánkot érintheti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×