eur:
396.26
usd:
359.69
bux:
72624.44
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Folyamatosan szivattyúznak Kisújszálláson

Folyamatosan szivattyúzzák a vizet a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson - közölte az önkormányzat környezetvédelmi bizottságának elnöke.

Kisújszállás környezetvédelmi bizottságának elnöke elmondta: a tűzoltók és az önkormányzat szakemberei a házakat és az udvarokat is fertőtlenítik, mert a nagy mennyiségű csapadék miatt az emésztőgödrök megteltek, és a szennyvíz miatt fertőzésveszély alakulhat ki.

Szepesi Jenő hozzátette: vasárnap este 107 milliméter eső esett a nagykunsági városban, 20-25 lakóház ázott be.

2005 augusztusában több nap alatt 180-190 milliméter eső zúdult özönvízszerűen a településre.

Akkor 57 lakást rongált meg a belvíz, amelyek közül két lakóépület és egy melléképület életveszélyessé vált, a lakókat ki kellett költöztetni.

Címlapról ajánljuk
A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó percről percre

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó percről percre

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is

Megdöbbentő beismerés: az amerikai tankok már majdnem fele odaveszett Ukrajnában

A tavaly szeptemberben leszállított 31 darab M1A1 SA Abrams harckocsikból mostanra bizonyíthatóan 14-et elveszett az ukrán hadsereg – közölte az Oryx portál.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×