eur:
396.87
usd:
359.31
bux:
71741.47
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Nem lesz hat vezérigazgató-helyettes a BKV-nál

Nem lesz az eddigi három helyett hat vezérigazgató-helyettes a BKV-nál a jelenleg zajló vállalatátszervezés során - cáfolta a cég sajtóirodájának vezetője a társaság május 8-i igazgatósági ülése kapcsán készült MTI-tudósítást. Zelenák Tibor közleményében nem adott tájékoztatást a vezérigazgató-helyettesek új létszámáról.

Mint azt az MTI már korábban többször megírta, a BKV újabb reorganizációja során ötre növekszik a jelenlegi három vezérigazgató-helyettes száma. Április 16-án például Antal Attila, a cég vezérigazgatója nyilatkozta ezt az MTI-nek a főpolgármesteri kabinet ülését követően.

Zelenák Tibor tudatta azt is, hogy a cég igazgatósága e héten egyhangúan fogadta el a társaság stabilizációs programjára készített vezérigazgatói előterjesztést.

Az MTI-nek a május 8-i igazgatósági ülés után nyilatkozó igazgatósági tagok elmondták, hogy ismét tájékoztatást kaptak a cég belső átszervezésével összefüggő kérdésekről. Az igazgatóság a három héttel korábbi vezérigazgatói tájékoztató során több konkrétumot kért a reorganizációs folyamatról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 08:32
×
×
×
×