eur:
396.97
usd:
359.37
bux:
0
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Egész nyáron dugó lehet a Hűvösvölgyi úton

Értetlenül állnak a főpolgármesteri hivatal szakemberei a Hűvösvölgyi út közmunkák által kiváltott dugók előtt, amelyekben alkalmanként akár másfél órát is eltöltenek az autósok.

A Főpolgármesteri Hivatal forgalomtechnikai alosztályának munkatársai is azt gondolták, hogy reggel a városból kifelé alig van forgalom, mert ilyenkor általában befelé igyekeznek az autósok, így ennek megfelelően készült program a Hűvösvölgyi úton működő főútelzáró jelzőlámpa működtetésére - mondta az InfoRádiónak az alosztály szakértője.

Pásthy Imre hozzátette: azzal szembesültek, hogy a kifelé haladó forgalom sokkal nagyobb annál, mint amire számítottak, csaknem megegyezik a városközpont felé igyekvőkével.

A múlt csütörtöki óriási dugó után a szakemberek módosították a jelzőlámpa működését, emiatt hétfőn és kedden nem is volt nagyobb fennakadás, szerdán azonban ismét vesztegeltek az autók a Hűvösvölgyi úton - közölte a szakértő.

Egész nyáron így lesz?

A főpolgármesteri hivatal munkatársa kijelentette: továbbra is dolgoznak azon, hogy a közlekedési lámpát az autósok igényeinek megfelelően állítsák be.

Pásthy Imre elmondta: a munkaterület lefedésére vagy ideiglenes utak létrehozására a műszaki körülmények miatt nincs lehetőség.

A csatorna- és vízcsőfektetési munkálatok egész nyáron folynak majd, az útszakaszt csak ezek befejezése után újítják fel - fűzte hozzá a szakértő.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kurt Campbell, az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettese kedden azt mondta, Kína „nagyon jelentős” segítséget nyújt Oroszországnak hadigépezete megerősítéséhez, utóbbi pedig cserébe átadja a tengeralattjárókra és rakétákra vonatkozó, szigorúan őrzött katonai technológiáját – írja a Politico. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×