eur:
396.95
usd:
359.34
bux:
0
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

A nap híre: Fodor Gábor egy megállót metrózik

A kormányülést követően szerda kora délután Fodor Gábor tárcavezető metrón tér vissza a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumba - közölte a távirati iroda, amely tudósít az eseményről.

"A klímaváltozás elleni aktív fellépés jegyében" a hét elején kinevezett környezetvédelmi és vízügyi miniszter "a budapesti tömegközlekedést használva, metróval utazik vissza a Parlamentből a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumba" - közölte a távirati iroda, amely "tudósítja az eseményt".

A Parlament a 2-es metró vonalán a Kossuth téren, míg a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium egy megállóval arrébb, a Duna túloldalán, a Batthyány térnél található.

Fodor Gábor korábban az InfoRádióban azt mondta: azért vállalta el a miniszteri posztot, mert fontosnak tartja, hogy Magyarországon erősítsék a környezettudatos gondolkodást.

"Nekem az a dolgom, hogy a környezetvédelem ügyét politikailag erősítsem. Én nem tartom az elmúlt időszakot ebből a szempontból sikeresnek. Nem tudott a környezetvédelem politikailag sikeres lenni. Azt szeretném, ha a politikai súlya megnövekedne" - jelentette ki Fodor Gábor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×