eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Navracsics: semmi sem fenyegeti a Fidesz egységét

Az Országgyűlés gazdasági bizottságának szakértői részt vesznek a kormányfő által kezdeményzett Magyarország Holnap című vitasorozaton - mondta Navracsics Tibor az InfoRádió Aréna című műsorában. A Fidesz párt frakcióvezetője hozzátette: a nyugdíjról és a versenyképességről szervezett vitán fejtik ki álláspontjukat a kerekasztal résztvevői.

Az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának szakértői részt vesznek a Gyurcsány Ferenc kormányfő által kezdeményezett Magyarország Holnap című vitasorozaton - mondta Navracsics Tibor.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője közölte: a három témából kettőben, a nyugdíjról és a versenyképességről szervezett vitán fejtik ki álláspontjukat a kerekasztal résztvevői. Hozzátette: az ellenzéki párt által január elején indított Jövőnk című vitasorozat is folyik tovább.

Jókedvűen és alaposan készül a Fidesz a májusi kongresszusra - mondta a frakcióvezető.

Navracsics Tibor kifejtette, az ellenzéki pártnál ellentétes logika alapján zajlik a kongresszus felé vezető út, mint az MSZP-nél volt, ugyanis elsőként az elnök és az elnökségi tagok megválasztása történik, és ezt követően megy le helyi szintre. A jelölési időszak áprilisban kezdődik - tette hozzá.

Orbán Viktor országjárásba kezd, hogy letegyen egy rövid dokumentumot a kongresszus számára, és megmutassa, hogy milyen politikát folytatna elnökként - emelte ki a frakcióvezető.

Navracsics Tibor szerint a párt egységét sohasem fenyegette semmi, bár vannak viták.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×