eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Áttelepülési támogatást kaphatnak az orvosok

Támogatás az orvosok áttelepüléséhez, kedvezményes hitelek, átképzés, információ-szolgáltatás - a többi mellett ezt tartalmazza majd az a program, amelyen az egészségügyi tárca dolgozik a kórház-átalakítás miatt elbocsátott orvosok és szakdolgozók munkakeresésének segítésére.

A tárca államtitkára az InfoRádióban elmondta: az átszervezések miatt kórházi osztályok szűnnek meg, és helyettük újak jönnek létre. Emiatt egyez intézményekből egyszerre kell elbocsátani a dolgozókat, és más területre újakat felvenni.

Horváth Ágnes hangsúlyozta: a programot azért indítják el, hogy az érintettek hozzájuthassanak a szükséges információkhoz. A munkába bekapcsolódott az Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, valamint az ÁNTSZ is, a Magyar Orvosi Kamara azonban nem vesz részt a program kidolgozásában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×