eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Győrfi: a mentők teljes készenlétben vannak

Négy rendőr sérült meg eddig a március 15-i rendbontásokban, ám közülük hárman már vissza is tértek szolgálati helyükre - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál hozzátette: a mentők teljes készenlétben állnak.

A március 15-én kora este kezdődött rendbontásban eddig négy rendőr sérült meg - mondta el a hírTV-ben az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál ugyanakkor közölte: a négy rendőr közül hárman már visszatértek szolgálati helyükre.

Negyedik társuk a fején sérült meg. A rendbontók közül senkit sem kellett sérülés miatt ellátni.

"A nap az esti órákig nagyon békésen telt, semmiféle sérülésről nem érkezett hír, csak múló rosszullétek voltak" - fogalmazott a szóvivő, aki hozzátette: a mentőszolgálat teljes készenlétben áll, ami azt jelenti, hogy a hétköznapi alapkészenléti helyzet mellett további 28 kocsi is szolgálatban van, csakúgy, mint a tömeges baleseti egység.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×