eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Bombariadó a mentőknél: "öt perc múlva robbantok"

Bombariadó van az Országos Mentőszolgálat Markó utcai központjában - közölte a BRFK sajtóügyeletese. A mentőszolgálat szóvivője közölte, a segélyhívásokat tudják fogadni.

Egy ismeretlen férfi nem sokkal háromnegyed tizenkettő előtt egy nyilvános fülkéből hívta fel a mentők segélyhívó számát és azt közölte: "öt perc múlva robbantok".

A rendőrség sajtóügyeletese közölte: az épületet tűzszerészek vizsgálják át, de a mentők központját "a szolgálat zavartalan ellátása érdekében" nem ürítették ki.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője ezzel szemben a távirati irodának azt mondta: a Markó utcai épület egyik szárnyát a tűzszerészeti vizsgálat idejére kiürítették.

Győrfi Pál hozzátette: a mentőszolgálat a 104-es telefonszámon a segélyhívásokat továbbra is zavartalanul fogadja.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×