eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Valamit lefoglalt a rendőrség, de nem válaszol

A BRFK szóvivője szerint hat vidéki helyszínen találtak fegyvereket, számszeríjat, Molotov-koktél készítéséhez szükséges anyagokat és egyéb közbiztonságra veszélyes eszközöket. A rendőrség már a bejáratnál közölte, hogy kérdésekre nem válaszol.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője bejelentette, hogy a rendőrség elfogta a 38 éves vecsési F. Zsoltot és hajléktalan társát, akiket azzal gyanúsítanak, hogy ők szerepeltek a közelmúltban több portálon is megjelent fenyegető videófelvételen.

Jármy Tibor hozzátette: a férfiaknál tartott kutatás során nem találtak lőfegyvert. A nyomozás során viszont hat vidéki helyszínen találtak fegyvereket, számszeríjat, Molotov-koktél készítéséhez szükséges anyagokat és egyéb közbiztonságra veszélyes eszközöket.

A szóvivő arról nem beszélt, hogy a nyomozásnak hány új gyanúsítottja van, csak annyit közölt: több embert hallgattak ki, többféle minőségben. Arról sem szólt, hogy a lefoglalt eszközökkel azok tulajdonosainak mi volt a céljuk.

Az InfoRádió tudósítója szerint az újságírókkal már a bejáratnál közölték, hogy nem kérdezhetnek a sajtótájékoztatón. Az InfoRádió ennek ellenére megkérdezte, hogy a jogszabályok által tiltott fegyvereket foglaltak-e le. A szóvivő erre azt válaszolta, hogy van, aki már gyanúsított és van, aki nem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×