eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Juhász Ferenc megelőzi Szekerest

Megtartotta alakuló ülését az MSZP új elnöksége - közölte Nyakó István, a párt szóvivője. A szombaton megválasztott elnökség döntött a helyettesítés rendjéről: a pártelnök első helyettese Juhász Ferenc elnökhelyettes lett, míg a volt honvédelmi miniszter akadályoztatása esetén utódja, Szekeres Imre helyettesíti Gyurcsány Ferencet.

Szombaton Juhász Ferenc 535, Szekeres Imre pedig 494 szavazattal lett az MSZP elnökhelyettese.

Nyakó István beszámolt arról is, hogy az elnökség az újonnan létrehozott alapérték bizottság elnökének Hiller István alelnököt javasolta, és felkérte arra, hogy foglalkozzon a bizottság megalakulásával összefüggő teendőkkel.

A szóvivő közölte, hogy az új pártelnök hétfőn mutatja be a II. kerületi Vérmező utcában a párt új irodáit.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×