eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Leleményes a magyar: itt a vizitbérlet

Tíz alkalomra szóló vizitbérletet ad ki a nyíregyházi Jósa András Megyei Kórház a február 15-től kötelező vizitdíj ügyintézésének megkönnyítésére - közölte a súlyponti intézmények közé tartozó gyógyintézet sajtóreferense.

A bérlet jelentősen lerövidíti az ügyintézést, s az adott évben bármikor felhasználható - mondta Gyarmati Ágnes, az ország egyik legnagyobb, csaknem kétezer ágyas kórházának kommunikációs munkatársa.

A bérletből a fel nem használt vizitdíj összegét a következő év januárjában visszafizetik a betegeknek, így értelmetlen kiadása senkinek nem lesz - tette hozzá.

Gyarmati Ágnes elmondta azt is, hogy a nyíregyházi kórházban a bérlet mellett természetesen készpénzzel is fizethetnek majd a betegek vizitdíjat vagy kórházi napidíjat.

Az intézmény vezetése a két telephelyen működő kórházban már ki is jelölte a hét befizetőhelyet, amelyek közül egy a központban, a Szent István úti telephelyen 24 órás szolgálatot lát majd el.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×