eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Holtan találták meg az eltűnt máriapócsi kisfiút

Holtan találták meg saját lakásuk szennyvízaknájában a Máriapócson kedden eltűnt ötéves kisfiút - közölte a rendőrség. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője az InfoRádióban elmondta: jelenleg is tart a helyszíni szemle. A kisfiú holttestét már kiemelték, ám sem a halál okát, sem annak idejét nem tudták megállapítani.

Holtan találták meg azt az ötéves máriapócsi kisfiút, aki kedden tűnt el saját otthonából. A gyermekre a családi ház kertben lévő árnyékszék emésztőjében találtak rá - mondta el az InfoRádióban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Fülöp Gergely hozzátette: bár a holttestet már kiemelték, sem a halál okát, sem annak idejét nem tudták még megállapítani.

A szóvivő közölte: a helyszíni szemle során semmilyen bűncselekményre utaló nyom nem merült fel, a gyermek halálának pontos okát orvosszakértői boncolás állapítja majd meg.

Arra a kérdésre, hogy eddig miért nem keresték a kertben a gyereket, Fülöp Gergely azt válaszolta: az elsődleges kutatások azokra a lehetséges helyszínekre koncentráltak, ahol esély nyílt arra, hogy a kisfiú élve előkerülhet.

A szóvivő szerint a kedden eltűnt kisfiút kihűlés fenyegette, ezért azokat a helyszíneket, ahol nagy valószínűséggel már csak a holttestét találhatták meg, csak most kerültek sorra.

Fölüp Gergely csütörtökön a távirati irodával azt közölte, hogy a kisfiú utáni "átfogó kutatást" szerdán késő este felfüggesztették, így csütörtök reggeltől már csak "szűkebb, a rendelkezésre álló információk rendőrségi feldolgozása alapján meghatározott területeken" folytatták a keresést.

A gyermek kedden délután tűnt el otthonról, egy családi házból, s előbb a szülei keresték, majd a helyi lakosokkal együtt a rendőrség, a határőrség, a polgárőrség és a speciális mentők is bekapcsolódtak a kisfiú felkutatásába.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×