Infostart.hu
eur:
391.11
usd:
331.89
bux:
110834.38
2025. december 23. kedd Viktória

Miből készül a baromfimájas? Sertésből!

Érdemes elolvasni a kenőmájasok címkéjét. A Kosár című fogyasztóvédelmi magazin felméréséből ugyanis kiderül, hogy a legtöbb termékben sertésbőrke, sertéshús és sertészsír van. Még a baromfimájasokban is.

A folyóirat készítői 30 májast vagy kenőmájast vizsgáltak meg. A csomagolással egyiknél sem volt probléma, viszont szinte mindegyiknek kellemetlen szaga volt.

Mint azt a magazin főszerkesztője az InfoRádióban elmondta, ez a sertésbőrkének köszönhető, amelyet szinte minden termékbe beledolgoznak.

Pavlovics Ágota hangsúlyozta: érdemes elolvasni a termék csomagolásán feltüntetett összetevők listáját.

Sertészsír vagy sertésbőrke ugyanis szinte mindegyikben van, még a baromfimájasokban is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ezeket tanácsolja a szakértő, hogy biztonságosak legyenek az ünnepi fogások

Ezeket tanácsolja a szakértő, hogy biztonságosak legyenek az ünnepi fogások

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal élelmiszeriparért és élelmiszerbiztonsági ellenőrzésért felelős elnökhelyettese az InfoRádióban arról beszélt, mire figeljünk a nyers húsok, halak és tojás esetén annak érdekében, hogy semmilyen emésztőrendszeri panasz, megbetegedés ne árnyékolja be az adventi és karácsonyi időszakot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2025. december 23. 10:34
×
×
×
×