eur:
394.17
usd:
364.7
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

Döbbenetes vallomás az agyonvert férfi lányától

Október 15-én Olaszliszkán brutálisan meggyilkoltak egy tiszavasvári tanítót. A gyilkosság az áldozat tizennégy és ötéves lányai előtt történt. Az idősebbik lány döbbenetes őszinteséggel mondta el az általa átélteket.

"Arra lettem figyelmes, hogy kicsit meglökődik az autó, és apu mond valamit, valami olyasmit, hogy Úristen, elénk szaladt. Pár másodperc múlva már tört be az ablak, apu próbált volna továbbhajtani, akkor törték be a szélvédőt" - meséli az Olaszliszkán brutálisan meggyilkolt férfi 14 éves lánya.

"A két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányan voltak ott, idősek, fiatalok, még gyerek is volt" - meséli a lány. Amikor pedig húgával maguk is kiabálni kezdtek, hogy ne bántsák az apjukat, megfenyegették őket: megverik, és megerőszakolják őket, ha nem hallgatnak el.

Amikor a támadók otthagyták édesapját, a lány kiszállt, és megnézte. "A felismerhetetlenségig össze volt verve" - mondja. Megpróbálta öt éves húgát biztonságba helyezni, ezért elindultak a város közepe felé.

Egy kislány mondta meg később a megvert férfi lányának: "apukádat zsákban vitték el". "Én ott teljesen összetörtem" - mondta a lány.

Címlapról ajánljuk
Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

Óriási teljesítmény: kilencedik lett Mészáros Krisztofer az egyéni összetettben

A hat (szinte) hibátlan gyakorlatot bemutató Mészáros Krisztofer a kilencedik helyen végzett a férfi tornászok egyéni összetett versenyében. Összpontszáma 83,899 lett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

Hirtelen hatalmas fordulat volt a forint árfolyamában

A forint szerdán is tovább esett az euróval szemben, a jegyzések 396 felett is jártak, azaz újabb háromhetes mélyponton járt  a magyar fizetőeszköz, aztán késő délután volt egy hirtelen erősödés 394-ig. Ez az esti Fed-döntés előtti, illetve hónap végi pozíciózárásokkal is összefügghetett. A japán jegybank mai váratlan kamatemelése után a jen március óta nem látott csúcsra erősödött a dollárral szemben, ez pedig a carry trade ügyletek miatt nem segíti a magasabb kamatozású devizák erősödését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×