eur:
395.45
usd:
365.45
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Elkészültek a Tubesre tervezett lokátorállomás tanulmányai

Elkészültek a Tubesre tervezett lokátorállomással összefüggő hatástanulmányok - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

A tájékoztatás szerint a dokumentumokat már ismertették az államfővel, az érintett tárcák vezetőivel és a civil szervezetekkel is, szombattól pedig a minisztérium honlapján bárki elolvashatja.

Balázs Péter, a pécsi Istenkúti Közösségért Egyesület tagja elmondta: a mintegy 200 oldalas dokumentumot egy fővárosi tervező és mérnöki tanácsadó iroda állította össze környezetvédelmi mérnök, valamint geofizikai és ökológiai szakemberek bevonásával.

Hozzátette: hivatalosan tájékoztatták, hogy a Tubesre tervezett radarral összefüggésben a honvédelmi tárca november 20-án újabb lakossági fórumot tervez a baranyai megyeszékhelyen.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×