eur:
390.8
usd:
359.59
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Házi őrizetben a volt Fidelitas-alelnök

Házi őrizetbe helyezte a bíróság Goró Oszkárt, akit a budapesti zavargásokban való részvétele miatt a Fidesz és a Fidelitas is kizárt tagjai közül.

A XV. kerületi önkormányzati képviselőjelöltet csoportosan és felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítja a rendőrség.

A bűncselekményt bemutató televíziós felvételt az MSZP hozta nyilvánosságra.

Ezen az látható, hogy Goró Oszkár, az önkormányzat rendvédelmi bizottságának tagja, a Fidelitas alelnöke keddre virradóra a televízó székházánál megdobálja a rendőröket.

László Tamás, a Fidesz XV. kerületi elnöke, helyi polgármesterjelölt és parlamenti képviselő azt hangsúlyozta: amíg jogerős bírói ítélet nem születik, addig Goró Oszkárt is megilleti az ártatlanság vélelme, ezért nem tesznek semmilyen lépést a politikus ellen.

László Tamás, a Fidesz XV. kerületi elnöke korábban azt mondta: ha Goró Oszkár mandátumot szerez az önkormányzati választáson, akkor le kell mondania arról.

Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor párbajtőrvívó a negyedik, Pupp Réka cselgáncsozó az ötödik helyen végzett az olimpia második napján. Mind a két csapatunk, a női kézilabda és a férfi vízilabda is egygólos győzelmet aratott. Major Veronika nyolcadikként zárta a légpisztolyos női döntőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×