eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Bankrablás a belvárosban

Bankrablás történt az V. kerületben. Azt egyelőre nem tudni, hogy símaszkot viselő férfi mennyi pénzt vitt el a pénzintézetből, a távirati iroda értesülése szerint azonban az összeg meghaladja a 10 millió forintot.

"10 óra 45 perc körül egy arcát maszkkal takaró, és kezében feltehetően lőfegyvert tartó férfi lépett be az V. kerületi Szomori Dezső téren történő pénzintézetbe" - mondta el az InfoRádióban Bálint Gabriella.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerint a férfi a fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetette a bankfiók pénztárosát, aki ennek hatására átadta neki a kasszában lévő készpénzt.

A férfi gyalogosan távozott a helyszínről. Személyi sérülés nem történt, a bankban a rablás idején ügyfelek nem, csak az alkalmazottak tartózkodtak.

A BRFK sajtóügyeletese nem erősítette meg az MTI azon értesülését, miszerint a pénzintézetből több mint 10 millió forintot vitt el a rabló. Mint mondta: a sértett dönti majd el, nyilvánosságra hozza-e, hogy pontosan mennyit vittek el.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

A házigazda franciák ellen mutatkozik be a magyar férfi válogatott a vízilabda-tornán. Nem lesz könnyű mérkőzés, a franciák sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, a legutóbbi vb-n, Dohában, kiejtették a magyar csapatot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×