eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

MSZP-frakció: "nem hátrálunk meg"

Az MSZP-frakció egyhangú állásfoglalásban mondta ki, hogy továbbra is támogatja a kormány politikáját és az ezt megvalósító miniszterelnököt.

"Ezt a politikát közösen alakítottuk ki és közösen fogjuk sikerre vinni. Sikerre visszük, mert az ország érdekeinek szolgálatára esküdtünk fel, és az ország érdeke ezt kívánja" - áll a szervezet közleményében.

A frakció közölte: "Nem hátrálunk meg. Folytatjuk a reformok, a fejlődés és az ezt szolgáló egyensúlyteremtés politikáját. Ehhez megvan bennünk a bátorság, mert szakítottunk a magyar politikai élet hazug önáltatásával, tudjuk, hogy érdemi változások nélkül nem fejlődhet az ország."

"Vállaljuk eddigi teljesítményünket, de most vállalkozunk arra is, amit eddig nem tudtunk megtenni: végrehajtjuk a szükséges reformokat" - folytatódik a közlemény.

A szöveg szerint az MSZP-frakció megőrizi a politikai stabilitást, mert ezt várja tőle az ország.

"Látjuk a forgatókönyveket, amelyek hatalmi érdekből fölrúgnák ezt a stabilitást. Nem leszünk eszközei ilyen forgatókönyveknek, hangozzanak el a stabilitást veszélyeztető felhívások akár árpádsávos zászlók alól, akár kétértelmű politikai nyilatkozatokban" - írták.

"A többség nevében és érdekében biztosítjuk és megvédjük a nyugodt fejlődés feltételeit" - áll a közleményben, amelyet Lendvai Ildikó, a frakció vezetője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×