eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Tarlós: Demszky bizarr történelmet ír

Gyávának tartja a főpolgármestert Tarlós István, a Fidesz által támogatott független főpolgármester-jelölt, mert Demszky Gábor nem kíván vele kétoldalú vitát folytatni.

"Megdöbbenéssel értesültem arról, hogy Demszky Gábor újfent megfutamodik a szemtől szemben tartott vita elől, minthogy visszautasítja a 26-ára szóló kihívásomat. Nem mer egy Demszky-Tarlós négyszemközti összecsapáson részt venni, hanem elbújik a többi listavezető háta mögé, és csak a listavezetők 9 fős, illetve az összes jelölt 5 fős vitáján hajlandó megjelenni" - írta közleményében Tarlós István.

Véleménye szerint ez nemcsak hallatlan gyávaságról tesz tanúbizonyságot, hanem arról is, hogy a liberális városvezető éretlennek tekinti a választópolgárokat.

"Egy 9 vagy 5 fős vitában, ahol csak pár perc jut egy-egy jelöltnek, könnyebben meghúzódhat. Nem bújhatna el viszont az éles, és megválaszolásra váró szakmai kérdések elől, ha egyetlen esélyes kihívójával, Tarlós Istvánnal kellene 60 percen keresztül farkasszemet néznie, mint férfi, a férfival" - írta a független főpolgármester-jelölt.

Tarlós István azt is nehezményezi, hogy Demszky Gábor és nem a Magyar Televízió hívja meg őt egy második - szeptember 28-ai - tévés vitára.

"Még az időpont megjelölés is nyilvánvaló pimaszság, hiszen hetek óta köztudott a fővárosban, hogy ezen az estén tartom kampányzárómat Óbuda-Békásmegyeren, és az időpont eleve alkalmatlan. Korábbi egyeztetésünkön, amelyet az MTV-vel folytattunk, még amúgy is 29. szerepelt" - írta a független jelölt.

Hozzátette: a két esélyes jelölt összecsapásának történelmi hagyományai vannak a Nixon-Kennedy-vitától a Gyurcsány-Orbán-összecsapásig.

"A kettős vita elöli megfutamodásával Demszky Úr most bizarr módon újfent történelmet ír" - közölte Tarlós István.

Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor egy tussal megverte Koch Máté legyőzőjét, s már a nyolc között jár

Andrásfi Tibor egy tussal megverte Koch Máté legyőzőjét, s már a nyolc között jár

Andrásfi Tibor az egyetlen tusra menő hosszabbításban egy lerohanó támadással legyőzte a venezuelai Grabiel Lugót, s bejutott a legjobb nyolc közé párbajtőr egyéniben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Heves harcok dúlnak Ukrajnában, az oroszok elfoglaltak egy újabb települést – Háborús híreink vasárnap

Az orosz védelmi minisztérium szombaton bejelentette, hogy erői sikeresen elfoglalták Lozuvatske települést az ukrajnai Donyeck megyében, Pokrovszk városától nem messze. Ez a térség az elmúlt hónapok leghevesebb frontcsatáinak helyszíne. Mindeközben az ukránok sem tétlenkedtek, Alekszej Szmirnov megbízott regionális kormányzó közlése szerint egy Ukrajna által indított dróntámadás következtében három orosz olajtartály gyulladt ki.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×