eur:
393.17
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Térképpel ellátott örömlányok és több ezer rendőr Mogyoródon

Nagy erőkkel készül a hétvégi Forma 1-es Magyar Nagydíjra a rendőrség. A rendre több ezer rendőr felügyel majd. Csütörtöktől fokozott közúti ellenőrzésre kell majd számítani. A rendőrök mellett azonban szokás szerint ott lesznek az örömlányok is. Õket külön térképekkel látják el a türelmi zónákról.

Több ezer egyenruhás és civil ruhás rendőr vigyáz majd a rendre a hétvégi mogyoródi Forma 1-es versenyen - mondta az InfoRádiónak a Pest megyei Rendőr-főkapitányság közbiztonsági igazgatója.

Bozsó Zoltán szerint ugyan évek óta nem történt gépkocsi feltörés és zseblopás a mogyoródi rendezvény ideje alatt, ennek ellenére folyamatosan figyelik majd a parkolókat. Csütörtöktől fokozott ellenőrzésre kell majd számítani a mogyoródi pályára vezető utakon.

Már több kilométerre a pálya bejárata előtt egyfajta szelektálást végzünk, megpróbáljuk szétválasztani a forgalmat úgy, hogy, aki a pályára érkezik az külön sávon tudjon közlekedni és adott esetben ne akadályozza a más irányba közlekedőket" - mutatott rá Bozsó Zoltán.

Örömlányok térképpel

A "hagyományoknak" megfelelően ott lesznek az örömlányok is a hétvégi futamon. A mogyoródi önkormányzat egy külön rendeletben szabályozta, hol lehet szexuális szolgáltatásokat nyújtani - mondta Bodorné Kisbenedek Éva megbízott jegyző.

A Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete minden lányt olyan térképpel lát el, amely jelzi, hogy hol vannak kijelölve türelmi zónák - tette hozzá Földi Ágnes, aki szerint a szervezet ügyel majd arra, hogy az örömlányok betartsák a szabályokat.

Bár már csak pár nap van a hétvégi Forma-1-es futamig, Budapest szinte minden szállodájában lista áron lehet még szobát foglalni. Erre több mint tíz éve nem volt példa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×