eur:
393.17
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

"Csak bement a Combino a kocsiszínbe"

Ismét meghibásodott egy Combino villamos Budapesten. A nagykörúton közlekedő szerelvényről a Blaha Lujza téren le kellett szállniuk az utasoknak, a villamos ezután kocsiszínbe ment - közölte a Fővinform.

Egy Combino szerda délután állt le a Széna téren, és többszöri újraindítás után is csak egy megállót tudott haladni a Mechwart ligetig. Onnan elvontatták.

Vasárnap egy új villamos az Oktogontól útban a Moszkva térre hibásodott meg.

Mezei László, a BKV fődiszpécsere az InfoRádióban akkor azt mondta: még nem tudják, mi okozta a meghibásodást.

A járművet kocsiszínbe vitték, hogy átvizsgálják.

A hétfői meghibásodással kapcsolatban a BKV fődiszpécsere az InfoRádiónak azt mondta: nem történt semmi különleges, a forgalom nem állt le, csak bement a Combino a kocsiszínbe.

{{keretes_cim}}

Érvénytelenítette a BKV az elektronikus jegykezelési rendszer kiépítésére még 2004-ben kiírt pályázatot, miután a két versenyben maradt cégcsoport ajánlatában nem igazodott a közlekedési cég fix feltételeihez - tájékoztatta az InfoRádiót a BKV projektigazgatója.

Koós András elmondta, új pályázatot írnak ki, amely, ha sikeres lesz, 2008 első negyedévére kiépülhet a tömegközlekedési eszközökön a csipkártyás rendszer. A BKV-nak évente három milliárd forint kára keletkezik a bliccelőkből.


KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×