eur:
393.3
usd:
353.92
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Fidesz: nem asszisztálunk az emberek megsarcolásához

A Fidesz kommunikációs vezetője szerint a szocialista-szabad demokrata kormány arra használta az Országgyűlés nyári rendkívüli ülésszakát, hogy elfogadtassa a kormánytöbbséggel az embereket megsarcoló Gyurcsány-csomagot.

Szijjártó Péter az InfoRádiónak azt mondta: a kormánypártok több mint 140 módosító javaslatukat utasították el.

Hangsúlyozta: pártja már a választások után világossá tette, hogy nem asszisztál az emberek életét nehezítő változtatásokhoz.

Már csak azért sem, mert a pártok egyetértettek abban, hogy nem emelnek adót - mondta.

Az ellenzéki politikus szerint a közigazgatási rendszer átalakítása is olyan változtatás lett volna, amely nehezítené az emberek életét, hiszen az ügyintézést a lakóhelyüktől távolabbra helyezte volna.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×