eur:
394.29
usd:
354.85
bux:
72146.64
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

A Zóna Service Konzorcium taxizhat Ferihegyen

A Zóna Service Konzorcium nyerte a ferihegyi taxi szolgáltatásra kiírt pályázatot.

Chris Woodruff, a Budapest Airport Zrt. igazgatósági tagja közölte: a döntésnél a cég által ajánlott magasabb szolgáltatási színvonalat és alacsonyabb viteldíjakat vették figyelembe.

A Zóna Service Konzorcium augusztus 15-étől szolgáltat Ferihegyen.

A Budapest Airport Zrt. május végén hirdette meg nyilvános, kétfordulós pályázatát, amely a reptéri utasfelvételre vonatkozik, a rendelt taxikat tehát nem érinti. A pályázat dokumentációját 11 taxitársaság vásárolta meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Varga Mihály a Portfolio-nak: marad a fiskális fegyelem, nincs lazítási terv

Varga Mihály a Portfolio-nak: marad a fiskális fegyelem, nincs lazítási terv

A hiány fokozatos csökkentésére tett erőfeszítésekről, a kis- és középvállalkozások (kkv-k) hitelhez jutási nehézségeiről, valamint a célzott gazdasági ösztönzőkről beszélt Varga Mihály pénzügyminiszter a Portfolio-nak adott interjújában. Elmondása szerint a kormány olyan programokat tervez, amelyek célzottan segítik a vállalkozásokat, miközben továbbra is komoly hangsúlyt fektetnek a költségvetési fegyelem betartására. A miniszter optimistán nyilatkozott az Európai Unióval folyó deficittárgyalásokról is, valamint arról, hogy a kormány dolgozik azon, hogy Magyarország minden felfüggesztett uniós forrást megszerezzen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×