eur:
394.41
usd:
355.8
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Megtalálták a vízi tragédia harmadik áldozatát

A Szamosban megtalálták annak a 13 éves fiúnak a holttestét, aki két nappal korábban Olcsvaapátinál fulladt vízbe.

Csütörtökön kora este négyes tragédia történt Olcsvánál, ahol egy öttagú család tiltott helyen, a komplejáró közelében akart fürdőzni.

A legnagyobb, 13 éves fiút elsodorta a víz, és fuldokolni kezdett. A hat-hét méter mély vízben utána vetette magát 42 éves édesanyja és annak 44 éves élettársa, ám őket is elsodorta a víz.

A felnőttek holttestét a közelben horgászók emelték ki a folyóból. Testvérén akart segíteni 10 éves húga is, akit szintén elsodort a víz, a holttestét még mindig keresik. Egyedül a legkisebb, hétéves fiú menekült meg, akit a révész húzott ki a folyóból.

Címlapról ajánljuk
Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Egy akár csak 20, de keleten több mint 30 százalékos támogatottságú pártot levegőnek nézni nem lehet, ez a demokrácia szempontjából súlyos károkat okot – mondta a német pártoknak az AfD-hez való viszonyulásáról Prőhle Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézet programigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. A korábbi berlini nagykövet beszélt a két egykori keletnémet tartomány választási eredményeinek hátteréről, s a migrációs kérdés kezelésének nehézségeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×