eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A BKV menetrendjét is felborítja Bush látogatása

A tömegközlekedést is jelentősen nehezíti az amerikai elnök budapesti látogatása. Szerda este várhatóan két órára lezárják a kőbánya-kispesti metróállomást, és az összes oda érkező autóbuszjáratot is elterelik.

Kardos János, a BKV Rt. szakszolgálatvezetője az InfoRádióban elmondta: a kőbánya-kispesti metróállomást várhatóan szerdán 19 és 21 óra között zárják le; csütörtök este ugyancsak mintegy két órán keresztül lesz zárva az állomás.

A lezárások ideje alatt a 3-as metró a Határ útig megy, ahogyan a Kőbánya-Kispestre közlekedő buszok többsége is.

Az Erzsébet teret már kedd este 8 órától lezárták, a 16-os, 105-ös, 22-es gyors, 56-os gyors, továbbá a 2-es metrópótló autóbuszok is módosított útvonalon járnak.

Csütörtök délután a 2-es metró az Örs vezér tértől a Blaha Lujza térig közlekedik, a kisföldalatti szerdán délutántól csütörtök délutánig nem megy a Vörösmarty térre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×