eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Visszautasította a hisztériát és a gyűlöletet az MDF elnöke

A politikát eluraló hisztériát és gyűlöletet is visszautasította az MDF elnöke pártja teltházas rendezvényén a Papp László Budapest Sportarénában.

Dávid Ibolya a Tisztelet Társasága rendezvényén azt mondta, hogy az embereknek nyugalomra, békességre, és nem hangulatkeltésre, a félelmek gerjesztésére van szüksége.

Az MDF miniszterelnök-jelöltje szerint ma igazi bátorság a béke megteremtéséhez, a párbeszédhez, a ciklusokon átívelő programokhoz kell.

Dávid Ibolya hozzátette: az MDF azt szeretné, hogy az emberek higgadtan, nem erős érzelmi befolyásoltság miatt menjenek el szavazni.

A pártelnök emlékeztetett arra, hogy az MDF szövetséget kötött a Tisztelet Társaságával.

Címlapról ajánljuk
Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
A vidék lehet egy budapesti olimpia nagy vesztese – Kérdés, mit lehet ígérni nekik

A vidék lehet egy budapesti olimpia nagy vesztese – Kérdés, mit lehet ígérni nekik

Egy esetleges budapesti olimpiarendezés nemcsak gazdasági és infrastrukturális kérdés, hanem generációkon átívelő társadalmi program lehet. De lehet-e biztosítani, hogy az előnyöket ne csak Budapest érezze? Egyáltalán milyen szempontok alapján lehet sikeresnek ítélni egy rendezést? Egyebek mellett ezekről a témákról kérdeztük a Portfolio Checklist hétvégi különkiadásában Dénes Ferenc sportközgazdászt és Karakas Ádámot, a Boston Consulting Group (BCG) partnerét. A műsorban mindkét szakértő kiemelte, hogy milyen fontos megteremteni a társadalmi konszenzust egy esetleges pályázat körül, tovább hogy jól kell felmérni a kockázatokat és tanulni kell korábbi rendezések tapasztalataiból is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×