eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Gázömlés és útlezárás volt a Hungária körúton

Szerda délelőtt lezárták a Hungária körút egy szakaszát a Vágány utcánál, mert egy benzinkút egyik tartályából ömlik a gáz. A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője, Molnár Péter az InfoRádióban elmondta: egy irodaépületet ki kellett üríteni.

Megindult a forgalom az Árpád híd irányába a Hungária körúton három sávban, miután a rendőrség részlegesen feloldotta az útlezárást. A másik irányba továbbra sem lehet közlekedni.

Korábban teljes szélességében lezárták a Hungária körutat a Vágány utcánál, mert az ott lévő benzinkút egyik tartályából ömlik a gáz.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: az egyik szomszédos irodaépületből kimenekítették a dolgozókat.

Molnár Péter közölte: a közelben lévő aluljárót is lezárták és a körúton nem jártak a villamosok sem. A rendőrség egy időre elterelte a forgalmat.

A szóvivő szólt arról is, hogy a benzinkút tartályának csapja azután rongálódott meg, hogy az átfejtés után a tartálykocsi vezetője a csatlakozó berendezés leszerelése nélkül indult el.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×