eur:
394.24
usd:
355.94
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Felülvizsgálná az egészségügyi privatizációt a Fidesz

A Fidesz felülvizsgálná az egészségügyet érintő privatizációs szerződéseket, amelyek súlyos vagyonvesztést okoztak - jelentette ki Mikola István, a párt egészségpolitikusa.

Mikola István hozzátette: meg kell nyugtatni az embereket, hogy a jövőben is térítésmentesen hozzájuthatnak az egészségügyi ellátáshoz.

Az Orbán-kormány egészségügyi minisztere szerint a Budapest Airport eladásából származó bevételből kell fedezni a nővérek hűségjutalmának és az orvosok ügyeleti díjainak kifizetését.

Deutsch-Für Tamás fideszes politikus arról beszélt a Sportkórház előtt tartott sajtótájékoztatón, hogy a kórház új épülete - a 2004-es átadási határidő ellenére - még mindig nem készült el.

Ha a Fidesz kormányra kerül, befejezik a beruházást - tette hozzá.

Kökény: Mikola riogat

Kökény Mihály népegészségügyi kormánymegbízott úgy reagált: a kormány már egymilliárd forintot költött a sportkórháznál zajló építkezésekre.

A politikus aggályosnak nevezte, hogy Mikola István a privatizáció felölvizsgálatával "riogatja" a közvéleményt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×