eur:
394.09
usd:
364.12
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

Lezárják a hidat a fővárosi óriásbomba miatt

Második világháborús rombolóbombát találtak a XI. kerületben egy építkezésen; a környéket kiürítik - közölte Ciráki Tamás, a Tűzszerész és Hadihajós ezred törzsfőnöke.

Ciráki Tamás elmondta: egy XI. kerületi építkezésen találták az 500 kilogramm súlyú rombolóbombát, amelynek gyújtószerkezetei élesek.

Az építkezés mellett, a Lágymányosi híd budai lábánál 300 méteres sugarú található egyetemi épületeket kiürítik - közölte. Hozzátette: a bomba gyújtószerkezetét a helyszínen felrobbantják.

A Lágymányosi-hidat lezárják, délután négy óra körül indulhat meg ismét a forgalom.

Címlapról ajánljuk

Milák Kristóf ezüstérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban

Ahogy Tokióban 3 évvel ezelőtt, Tárnok 24 esztendős büszkesége a 200 méteres férfi pillangóúszás olimpiai aranyérmének megszerzésére készült Párizsban is. 150 méterig minden rendben is volt, de a nagy rivális Léon Marchand ellenállhatatlan hajrát produkált.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×