eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Vigyázat, jelentősen csökken sok felhasználó Google Drive-tárhelye

Ehhez nem kell más, csak a WhatsApp használata.

A Google és a WhatsApp még 2023 novemberében jelentette be, hogy öt év után véget vet a korlátlanságnak, és a csevegőapp biztonsági mentései a jövőben bele fognak számítani a Drive tárhelykeretébe – írja a hvg.hu.

A 2018 óta élő lehetőséget fokozatosan vezetik ki a felek, először tavaly decemberben a WhatsApp bétájának felhasználói tapasztalhatták meg az újítás hatásait. A változtatást 2024-ben kezdik el teljesen bevezetni, és a tervek szerint az év első felében le is zárul a folyamat.

A WhatsApp 30 nappal a módosítás előtt egy tájékoztató feliratot jelenít meg a biztonsági mentés menüpontban, és csak ennek lejárta után lép életbe a változtatás.

Ha valaki szeretné elkerülni azt, hogy a tárhelyét feleméssze a WhatsApp mentése, akár ki is kapcsolhatja azt, de így ha a telefon tönkremegy, akkor minden adat elvész. A másik lehetőség egy nagyobb tárhelycsomag vásárlása.

A változtatás az iPhone-felhasználókat nem érinti, mivel esetükben már eddig is az iCloud-tárhelyet terhelte a WhatsApp biztonsági mentése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×