eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: theverge.com

Befutott a Windows 11 – így lehet telepíteni

Több opció is adott, már amennyiben a hardver kompatibilis az operációs rendszerrel.

A Microsoft – a tervezettnél valamivel hamarabb – elérhetővé tette legújabb, Windows 11 névre hallgató operációs rendszerét, amit már bárki telepíthet, akinek kompatibilis a hardvere a szoftverrel – adta hírül a 24.hu. Ennek ellenőrzésére a vállalat által kiadott PC Health Check nevezetű program szolgál, ami ide kattintva tölthető le.

Amennyiben az asztali vagy hordozható számítógépünk megfelel az OS követelményeinek, úgy több megoldás áll rendelkezésre:

  • Windows 11 telepítési segéddel,
  • Windows 11 telepítési adathordozó létrehozásával, vagy
  • a Windows 11 lemezképének (ISO) letöltésével.

Mindhárom opció pár kattintással elérhető a Microsoft hivatalos honlapján, ugyanakkor a vállalat azt javasolja a felhasználóknak, hogy amennyiben Windows 10-ről frissítenek, úgy várják meg a Windows Update (Start Menü/Gépház/Frissítés és Biztonság) szolgáltatáson keresztül érkező értesítést arról, hogy a frissítés készen áll a számítógéphez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×