eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Fontos változás a Chrome böngésző használóinak

A Google egy pluszsávot tett az androidos Chrome böngészőhöz, hogy a kereséseknél gyorsabban lehessen navigálni a találatok között.

Ha az androidos Chrome appon belül indítunk egy google-s keresést, majd a találati oldalról megnyitunk egy hivatkozást, könnyedén átugorhatunk a következő találatra anélkül, hogy vissza kellene lépnünk a találati oldalra. A Google ezt úgy tette lehetővé, hogy az oldal megnyitása után a kijelző tetején jeleníti meg (sorrendben) a következő elemeket a találati listából – írja a hvg.hu.

A funkció egyelőre teszt üzemmódban van, aki szeretné kipróbálni, annak kézzel kell bekapcsolnia. A beállítás egyelőre nem minden felhasználó számára érhető el, érdemes időnként megnézni, frissült-e a mobilos Chrome.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×