eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Régen várt funkció érkezik a Facebookra és az Instagramra

Többévnyi tesztelés után kész a kapcsoló, amellyel elrejthetjük a saját és mások bejegyzései alatt a lájkok számát.

Hosszú évek óta dolgozik a Facebook azon, hogy valahogyan orvosolja a lájkok okozta problémát. A szakemberek szerint ugyanis főleg a kevés pozitív visszajelzés sokak számára komoly pszichológiai nyomást jelent – írja a hvg.hu.

Próbaképpen már levette a lájkok számát az Instagram, ám csak azoknál, akik szintén a lájkmentes verziót kapták meg tesztelésre. A Facebook április közepén globálisan egy másik megoldást is elkezdett tesztelni. A felhasználók maguk dönthetnek arról, miként szeretnék látni a bejegyzéseket.

Most a Facebook bejelentette, mindkét alkalmazásnál beállíthatjuk, hogy hol szeretnénk kikapcsolni a lájkok számának láthatóságát: a saját bejegyzéseinknél, vagy mindenki más esetében. Az újdonság a iOS-en már elérhető, az androidos alkalmazásokban még várni kell rá.

Az Instagram szóvivője szerint a tesztek során azt tapasztalták, hogy míg egyes felhasználókra pozitív hatással volt a lájkok kikapcsolása, másokat zavart, hogy eltűnt a számláló, ezért döntöttek úgy, hogy a felhasználókra bízzák a választást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×