eur:
392.4
usd:
362.46
bux:
72058.73
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Megtudhatja, ki törölte az ismerősei közül a közösségi oldalon

Több száz ismerős esetén a Facebookon gyakorlatilag lehetetlen észrevenni, ha egy ismerősünk töröl minket az ismerősei közül. Ezt az igen elgondolkodtató lépést leplezi le az iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető Still Friends alkalmazás - írta a hvg.hu.

Nem kell mást tenni az alkalmazás első megnyitása után, mint engedélyezni a hozzáférést a facebookos fiókunkhoz, majd két adat jelenik meg: hány felhasználó törölt minket az ismerősei közül, és hány új ismerősünk lett (utóbbit persze a Facebook maga is jelzi) - írta a hvg.hu.

A “Lost Friends” végű feliratra kattintva listázva láthatjuk azoknak a profiljait, akik töröltek minket az ismerőseik közül.

Sőt, mielőtt megjelennek ezek az információk, az app engedélyt kér az értesítések küldésére. Érdemes elfogadni az ajánlatot, innentől kezdve ugyanis egyből értesítést kapunk arról, ha valaki törölt minket az ismerősei közül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×