eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Lőrincz Viktor (pirosban) a kirgiz Atabek Aziszbekov ellen küzd a férfi kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájának nyolcaddöntőjében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Makuhari Rendezvényközpontban 2021. augusztus 3-án. Lőrincz Viktor megnyerte az első mérkőzését, így bejutott a negyeddöntőbe.
Nyitókép: Illyés Tibor

Lőrincz Viktor visszavágott Rióért, elődöntős

Lőrincz Viktor 1–1-re végzett a német Denys Kudlával a kötöttfogású birkózók 87 kilogrammos kategóriájában, s mivel ellenfelét intették másodszor, bejutott az elődöntőbe. Így biztosan éremért birkózhat.

Lőrincz Viktor öt éve, Rio de Janeiróban igazságtalan vereséget szenvedett a német Deny Kudla ellen, magas hullámokat kavaró bírói tévedés áldozata lett.

Megadta neki az élet, hogy olimpián vághasson vissza a riói bronzérmesnek. Az első menetben a német kapott pontot Lőrincz passzivitásáért.

A másodikban a bírók ezt visszaadták, 1–1, s mivel Lőrinczé volt a későbbi pont – elviekben: ő volt aktívabb a hajrában – ezzel előnybe került.

A hátralévő másfél percet kivédekezte, s bekerült az elődöntőbe.

Ma még birkózik egyet, mégpedig az egyiptomi Mohamed Metvali ellen, a döntőbe jutásért, a magyar idő szerint 11.15-kor kezdődő programban.

Küldöm a beágyazható kódot Lőricz legjobb négy közé jutásáról.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Új pártszövetség alakulhat az EP-ben a Fidesz részvételével, bejelentettek pár részletet

Új pártszövetség alakulhat az EP-ben a Fidesz részvételével, bejelentettek pár részletet

Egy új európai politikai szövetség jött ma létre három párt részvételével, és amelybe a következő napokban számos további politikai erőt is várnak – jelentette be vasárnap Bécsben Herbert Kickl, az osztrák FPÖ vezetője. A tömörülésben a Fidesz is részt vesz, így Orbán Viktor Fidesz-elnök is ott ült a sajtókonferencián, illetve a cseh ANO párt is részt vesz, így a volt cseh miniszterelnök Andrej Babis is helyet foglalt az asztalnál. A három pártvezér egy Patrióta kiáltványt is elfogadott az európai jövőért, amely azt hangsúlyozza, hogy Európa nemzetei történelmi fordulóponthoz érkeztek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 30. 11:46
×
×
×
×