eur:
392.79
usd:
363.39
bux:
72242.88
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A spanyol Pablo Carreno Busta ünnepel, miután győzött a szerb Novak Djokovic ellen a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia teniszbajnoksága férfi egyesének bronzmérkőzésén az Ariake Teniszparkban 2021. július 31-én.
Nyitókép: A spanyol Pablo Carreno Busta ünnepel, miután győzött a szerb Novak Djokovic ellen az Ariake Teniszparkban 2021. július 31-én. MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit

Djokovic a bronzot sem tudta megszerezni

Pablo Carreno Busta szerezte meg a harmadik helyet a tokiói olimpia tenisztornájának férfi egyéni versenyében, miután a szombati bronzmérkőzésen legyőzte a világelső Novak Djokovicot.

A harmincéves, hatodik helyen kiemelt spanyol játékosnak az első szett megnyerése után, a második játszma rövidítésében már volt egy mérkőzéslabdája, azt azonban Djokovic hárította és döntő felvonásra mentette az összecsapást.

Itt a sokkal több nyerőt ütő Carreno Busta egyből brékelt, és mivel szervajátékaiban nem hibázott, a hatodik meccslabdáját értékesítve megnyerte a 2 óra 49 perces találkozót.

Djokovic legutóbb a 2019-es ATP-világbajnokságon veszített egymás után két mérkőzést, akkor az osztrák Dominic Thiemtől, majd a svájci Roger Federertől kapott ki.

A vasárnapi döntőben az orosz Karen Hacsanov és a német Alexander Zverev találkozik.

Tokió, 2021. július 31.
A spanyol Pablo Carreno Busta (alul) ünnepel, miután győzött a szerb Novak Djokovic ellen a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia teniszbajnoksága férfi egyesének bronzmérkőzésén az Ariake Teniszparkban 2021. július 31-én.
MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit
A spanyol Pablo Carreno Busta (alul) ünnepel, miután győzött a szerb Novak Djokovic ellen. MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit

Eredmény, tenisz, férfi egyes:

a 3. helyért:

Pablo Carreno Busta (spanyol, 6.)-Novak Djokovic (szerb, 1.) 6:4, 6:7 (6-8), 6:4

női páros:

a 3. helyért:

Laura Pigossi, Luisa Stefani (brazil)-Veronyika Kugyermetova, Jelena Vesznyina (orosz) 4:6, 6:4, 11-9 - döntő rövidítés

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×