eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kopasz Bálint a kajak-kenu Európa-bajnokság férfi kajak egyes 1000 méteres előfutamában Poznanban 2021. június 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/PAP/Adam Warzawa

Több magyar aranyesélyes is most érkezett meg Tokióba

Megérkezett Japánba a magyar kajak-kenusok olimpiai válogatottjának első, nagyobb küldöttsége, amely hétfő este elfoglalta takamacui szállását.

A magyar szövetség honlapja kiemelte: magyar idő szerint vasárnap 11 óra 40 perckor szállt fel a csapatot szállító repülőgép a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. Előbb Helsinki felé vették az irányt, majd egy átszállást követően helyi idő szerint hétfő reggel 8 óra 55 perckor landoltak Tokióban. A hosszú utazást ott több órás várakozás követte, a szükséges iratok, dokumentumok ellenőrzésével, illetve a tesztelésekkel. Az alaposan lefárasztott csapat tagjai közül mindenki sikeresen esett át a szigorú és hosszas ellenőrzéseken.

A tokiói reptérről a magyar versenyzők helyi idő szerint este hat óra körül szálltak fel a Takamacuba tartó géppel. A kicsit több mint egyórás út után a reptéren a kormányzó is köszöntötte a csapat tagjait, akik buszokkal mentek a szálláshelyükre.

A keddi, első teljes nap többnyire regenerációval telik, de vízre is szállnak már az edzőtáborban, ahol egészen szombatig készülnek a jövő héten rajtoló versenyeikre.

A magyar olimpiai keret még nem teljes, a női kenusok ugyanis csak kedden indulnak el Japánba.

A csapat szombaton utazik vissza Tokióba, versenyeik hétfőn, magyar idő szerint hajnali 2.30-kor, a női K-1 200 méter előfutamaival kezdődnek.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 30. 11:46
×
×
×
×