eur:
394.82
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
A koronavírus elleni védekezésül szolgáló arcmaszkok a Pekingi Olimpiai Falu egyik éttermének asztalán 2022. február 1-jén, három nappal a 2022-es pekingi téli olimpia kezdete előtt.
Nyitókép: MTI/AP/AFP pool/Wang Zhao

Újabb koronavírusos esetek a pekingi buborékban

De az esetek száma elenyésző: 71 ezer vizsgálatból 9 lett pozitív.

A szervezők közlése szerint szerdán kilenc új koronavírus-fertőzöttet szűrtek ki a tesztek során a pekingi téli olimpián.

A pozitív mintát adók közül heten sportolók vagy kísérők. Négyen érkezéskor, a repülőtéren akadtak fenn az ellenőrzésen, a többiek már az olimpiai buborékban tartózkodtak.

A fertőzöttek aránya elenyésző, mivel szerdán is mintegy 71 ezer tesztet végeztek el a szakemberek.

A buborékokban tartózkodó sportolókat, edzőket, kísérőket, újságírókat minden nap ellenőrzik, az olimpiai falu január 23-i megnyitása óta 407 pozitív esetet regisztráltak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×