eur:
396.78
usd:
362.22
bux:
70008.9
2024. augusztus 5. hétfő Krisztina
Vadnai Jonatán a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vitorlásversenyei ILCA 7 hajóosztályának első futamában a marseilles-i jachtkikötőben 2024. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/AP/Jacquelyn Martin

Vadnai Jonatán két futamát is törölték, hatodik helyezettként várja az éremfutamot

A szélcsendes időjárás miatt törölték a kilencedik és a tizedik futamot az olimpia vitorlásversenyeinek ILCA-7-es kategóriájában. Ez azt jelenti, hogy Vadnai Jonatán ott lesz az éremfutamban.

A keddi éremfutam duplaszorzós. Vadnai Jonatán a hatodik helyen áll. Nagy fölénnyel vezet az ausztrál Matthew Wearn (38 pont), második a ciprusi Pavlosz Kontidesz (52). Ők behozhatatlan távolságra vannak Vadnai Jonatántól.

Harmadik a perui Stefano Peschiera 62 ponttal, az ő előnye is elég tekintélyes. Ugyanakkor nagyon jó versenyzéssel talán fogható a brit Michael Beckett (67) és még inkább a norvég Hermann Tomasgaard (77).

Vadnai Jonatánnak 78 pontja van, nyomában jár Thomas Saunders (80) és a chilei Clemente Seguel (82). Nagy a hátránya a kilencedik helyen álló Lorenzo Chiavarininek (97) és az ír Finn Lynchnek (99).

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: a venezuelai elnök már Dél-Amerikában is elvesztette szövetségeseit

Nagy Sándor Gyula: a venezuelai elnök már Dél-Amerikában is elvesztette szövetségeseit

Óriási nyomás nehezedik Nicolas Maduro újraválasztott venezuelai elnökre, mert egyszerre áll külföldi támadás és belföldi össztűz alatt a választtási visszaélések miatt, ráadásul az ország gazdasága is romokban hever – mondta Nagy Sándor Gyula Latin-Amerika-kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára az InfoRádió Aréna című műsorában.

Császár Gábor a férfi kézisek kieséséről: jár a kalapemelés a magyar csapatnak

Túl korán sikerült fordítani, mert az várható volt, hogy a házigazdák egészen a legvégéig bírni fogják a nyomást, és nem fognak kipukkadni – mondta a magyar–francia mérkőzésről a Veszprém és a PSG korábbi kézilabdázója. Császár Gábor hozzátette: a magyar csapat minden dicséretet megérdemel, mert csak egy hajszálon múlt a továbbjutása egy nagyon erős csoportból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×