eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 4. vasárnap Dominika, Domonkos
Nyitókép: Érdi Mária Sajtó

Érdi Mária őszintén elmondta, mi kínozza, miért szerepel a vártnál gyengébben

A távolból nem tudtuk megfejteni, miért nem siklik úgy Érdi Mária hajója, ahogyan reméltük, ahogyan ő tervezte. A közösségi médiában bejegyzésében elmondta, mi hátráltatja.

Ezt írta a közösségi médiában: „Nem leszek olimpiai bajnok Párizsban…

Sajnos egy visszatérő deréksérülésem, amivel évek óta küszködöm kiújúlt július elején. Annak ellenére, hogy mindent megpróbáltunk az orvosokkal és fizióterapeutákkal a helyzet egész hónapban csak romlott, nem tudtam semmilyen érdemi edzésmunkát végezni… Ennek ellenére még mindannyian bíztunk benne, hogy menni fog amit elterveztünk, az aranyéremért vitorlázás.

A mai napon, amikor a 15-18 csomós szélben úgy vitorláztam és éreztem magam, mintha nem is én ülnék a hajóban, megfordult a fejemben, hogy nem bírom tovább ezt a szenvedést és hazamegyek. DE! Elhatároztam magamban, hogy bár nem leszek olimpiai bajnok, (ami nagyon fáj, hiszen ezért dolgozom a riói olimpia óta) tartozom annyival magamnak és mindenkinek aki engem támogat, hogy bármennyire is fáj most fizikailag és érzelmileg, végigvitorlázom ezt az Olimpiát és megpróbálok felállni ebből a nehéz helyzetből amiben vagyok. Köszönöm mindenkinek aki mellettem áll és én sajnálom a legjobban, hogy ez így alakult.”

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf hatalmas hajrával olimpiai bajnok

Milák Kristóf hatalmas hajrával olimpiai bajnok

A magyar úszó 9 századdal nyerte meg a 100 m pillangót Párizsban.

Ez a felfedezése átírhatja a földi élet történetét

Különleges fémes göröngyökre bukkantak kutatók a Csendes-óceán mélyen, amelyek oxigént állítanak elő. A felfedezés teljesen átírhatja a földi élet kialakulásnak eddigi teóriáját, és új alapokra helyezheti a Földön kívüli élet utáni kutatást is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×