eur:
393.62
usd:
364.53
bux:
71848.11
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Komoly éremesély nélkül nézünk a szombat elé

A magyar küldöttség tagjai öt sportágban szerepelnek a riói olimpia nyolcadik, szombati versenynapján, de komoly éremszerzési esélyük nem lesz.

Atlétikában a döntőben lép a dobókörbe a diszkoszvető Kővágó Zoltán: az athéni játékokon ezüstérmes nehézatléta ezúttal kilencedikként jutott a fináléba. Rajta kívül befejezi kétnapos szereplését a két hétpróbázó, Zsivoczky-Farkas Györgyi és Krizsán Xénia: előbbi négy szám után 13., utóbbi 23. helyről várja a folytatást.

Evezésben Pétervári-Molnár Bendegúz egypárban a C döntőben fejezi be szereplését, a 13-18. helyért száll vízre. A papírforma alapján a tollaslabdázó Sárosi Laura is utoljára versenyez Rióban. Utóbbi második, utolsó csoportmeccsét játssza majd az esélyesebb kanadai Michelle Livel, miután az első mérkőzésén simán kikapott.

A női vízilabda-válogatott egy-egy győzelem és vereség után a címvédő amerikaiakkal küzd meg utolsó csoportmeccsén. A továbbjutást nem befolyásolja a találkozó kimenetele, mivel a négyes minden tagja negyeddöntőbe kerül, csak nem mindegy, hogy hányadik helyen.

Vitorlázásban folytatja szereplését a jelenleg harmadik helyen álló Berecz Zsombor, aki a Finndingi hajóosztály 7-8. futamában száll vízre. Férfi Laserben Vadnai Benjámin, a nőiben pedig Érdi Mária lesz érdekelt a 9-10. futamban Ahhoz, hogy ott lehessenek az éremfutamban, az első tíz közé kell kerülniük.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×