eur:
394.99
usd:
367.49
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Deschamps: nincsenek szavak

Didier Deschamps szövetségi kapitány szerint neki és a francia labdarúgó-válogatottnak, valamint az egész országnak időre lesz szüksége ahhoz, hogy feldogozza, elvesztették a hazai rendezésű Európa-bajnokság fináléját a portugálokkal szemben.

"Nincsenek szavak erre az érzésre. Óriási csalódás ez a számunkra. Időre lesz szükség, amíg ezt feldolgozzuk" - fogalmazott a játékosként világ- és Európa-bajnok szakember.

Neki és csapatának is végig kellett néznie, ahogy a finálé után nem sokkal Cristiano Ronaldo és társai a magasba emelik a trófeát azon a helyen, ahol 18 évvel korábban Deschamps vette át a világbajnoknak járó kupát.

"Olyan csodálatos lett volna megnyerni ezt a trófeát a szurkolóknak" - kesergett a hosszabbítás után 1-0-ra elvesztett döntőt követően Deschamps.

"A futball csodálatos, de szörnyű élményeket is ad az embernek" - fogalmazott a hat találatával a torna gólkirályi címét elhódító Antoine Griezmann, aki egyelőre nem igazán tudott örülni az aranycipőnek. - "Később biztosan büszke leszek, de jelenleg csak a csapatra tudok gondolni és csalódott vagyok" - tette hozzá.

Deschamps szerződése a 2018-as vb-ig szól, a csapat irányítását 2012 nyarán vette át Laurent Blanc-tól.

"Most nem foglalkozom magammal. Időre van szükségem. Kielemzem a dolgokat a tanácsadóimmal, és meglátjuk, mi vár ránk a következő két évben" - mondta a szakember a jövőjét firtató kérdésre.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×