eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya nyilatkozik a sajtó képviselőinek a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon al-Sahanijában 2022. november 21-én. A világbajnokságot november 20. és december 18. között rendezik Katarban.
Nyitókép: MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao

Cristiano Ronaldo a Real Madridnál!

Több mint négy év után Cristiano Ronaldo ismét a Real Madrid edzőközpontjában gyakorol. Klub nélküli, de Valdebebasban, a királyi klub edzőközpontjában bukkant fel. Azért a Real Madrid-szurkoló CR7-rajongók még ne kezdjenek ünnepelni.

A 37 éves sztár mindössze négy nappal Portugália világbajnoki búcsúja után kezdett edzeni a Real Madrid edzőpályáján, Valdebebasban.

A Marca is megerősítette, sőt fotóval is illusztrálta a portugál csillag „visszatérését”, ugyanakkor azt is jelezte, hogy Ronaldo külön edzett, az edzőközpontnak nem azon a részén, ahol a Real Madrid futballistái szoktak.

A Marca világossá tette: „Ronaldo engedélyt kért a Real Madridtól, hogy a klub létesítményeiben dolgozhasson, annak érdekében, hogy ne veszítse el formáját, amíg a következő csapatával meg nem állapodik hivatalosan. A kérésre igent mondtak, és ez jól mutatja a portugál játékos és a klub közötti jó kapcsolatot. Ugyanakkor ebben a gesztusban nem érdemes a két fél közötti tiszteleten túl mást is látni, mert CR7-nek nincs módjavisszatérni Madridba.”

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×