eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A szenegáli Kalidou Koulibaly (b) és a benini Mickael Pote a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája negyeddöntőjében játszott Szenegál - Benin mérkőzésen Kairóban 2019. július 10-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Muzi Ntombella

A foci-vb-n Szenegál is pénzbüntetést kapott

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a németekhez hasonlóan a szenegáli válogatottat is megbüntette, amiért az Ecuador elleni világbajnoki csoportmérkőzés előtti kötelező sajtótájékoztatón a csapatot egyetlen játékos sem képviselte.

A keddi mérkőzést megelőzően csak a nyugat-afrikai csapat szövetségi kapitánya, Aliou Cissé jelent meg a média előtt, de az előírásoknak megfelelően a keret egyik futballistájának is ott kellett volna lennie. A FIFA ezért a szabályszegésért 10 ezer svájci frankos (4,13 millió forintos) büntetést rótt ki a szenegáli válogatottra.

A szenegáliak kiélezett összecsapáson 2-1-re legyőzték Ecuadort és csoportmásodikként bejutottak a világbajnokság legjobb 16 csapata közé, ahol vasárnap Angliával találkoznak majd a negyeddöntőbe kerülésért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×