eur:
385.69
usd:
354.41
bux:
68673.84
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Moszkva, 2018. július 1.A spanyol Andrés Iniesta, miután csapata 4-3-ra kikapott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Spanyolország – Oroszország mérkőzésén, a hosszabbítás utáni büntetőpárbajban a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 1-jén. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Iniesta lemondta a válogatottságot

A 34 éves játékos a kontinenst is elhagyja.

A várakozásnak megfelelően Andrés Iniesta bejelentette, hogy a vasárnapi volt az utolsó mérkőzése a spanyol labdarúgó-válogatottban.

"Ez volt az utolsó meccsem. Egy csodálatos fejezet véget ért"

- fogalmazott a középpályás azt követően, hogy csapata 11-esekkel alulmaradt a házigazda oroszokkal szemben a világbajnokság moszkvai nyolcaddöntőjében.

Iniesta 2010-ben világ-, 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnok lett a spanyol nemzeti együttessel, klubjával, az FC Barcelonával pedig többek között négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját. A 34 éves játékos a mostani szezon zárultával elhagyta a katalánokat és a japán Vissel Kobe csapatához igazolt.

Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×