eur:
385.6
usd:
354.87
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Szocsi, 2018. június 23.Janne Andersson svéd szövetségi kapitány (b) kezet fog Joachim Löw német szövetségi kapitánnyal az oroszországi labdarúgó-világbajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Németország - Svédország mérkőzés végén a szocsi Fist Stadionban 2018. június 23-án. Németország 2-1-re győzött. (MTI/EPA/Ronald Wittek)
Nyitókép: Ronald Wittek

A németek maguk tiltották el a vb-csapat két tagját

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) döntött, eltiltotta a Svédország elleni mérkőzésen a Toni Kroos győztes gólja utáni provokációért Uli Voigtet és Georg Behlaut, így ők nem ülhetnek le a kispadra az utolsó csoportmeccsen, Dél-Korea ellen.

A FIFA fegyelmi bizottsága még vizsgálódik, a németek már eldöntötték, hogy a két DFB-tag biztosan nem lesz ott a kispadon szerdán a Dél-Korea elleni találkozón. A német szövetség ezen túl ismét elnézést kért a történtek miatt.

Toni Kroos 95. percben szerzett bombagólja után a DFB két, a kispadoknál helyet foglaló tagja örömében a svéd kispad felé mutogatva és gesztikulálva ünnepelt, ami miatt hamar tömegjelenetek alakultak ki a lefújás pillanataiban - írja a Nemzeti Sport.

Címlapról ajánljuk
Őrizetben a nagyobbik hajó kapitánya
Verőcei hajókatasztrófa

Őrizetben a nagyobbik hajó kapitánya

Elmulasztott segítséget nyújtani, emiatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a nyugdíjazás előtt álló, rutinos hajóst. 25 tanú kihallgatása már megtörtént.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×