eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Faragó Tamás: most minden összejött

Faragó Tamás: most minden összejött

Az olimpiai és világbajnok Faragó Tamás szerint ennél jobban nem is sikerülhetett volna az oroszok elleni meccs. Az InfoRádió állandó sportági szakértője szerint a férfi vízilabda-válogatottra sokkal nehezebb feladat vár a görögök ellen a csütörtöki elődöntőben.

"Nem számítottam arra, hogy ekkora lesz a különbség, kicsit féltem inkább ettől a mérkőzéstől, mert a negyeddöntő nagyon veszélyes" - mondta Faragó Tamás a 14-5-re megnyert meccs után. Az InfoRádió állandó szakértője szerint

látványos, show-jellegű játékot láthattunk,

csodálatos lövőszázalékkal, amit az orosz kapusok nagyban segítetek, mert nem is találkoztak a labdával, hátul pedig Nagy Viktor szenzációsan védett, jók voltak a blokkok.

"Ennél szebb estét nem szerezhettek volna a fiúk a szurkolóknak. Egyszerre minden összejött, jó kapusteljesítmény, kiváló csapatjáték, remek lövőszázalék és gyenge ellenfél" - mondta az olimpiai és világbajnok vízilabdázó.

Faragó Tamás szerint a görögök elleni elődöntő egészen más mérkőzés lesz. Nagyon nehéz, és más típusú, mert a görögökre az a jellemző, hogy kiváló a kapusuk, nagyon jól védekeznek, és erre építve,

a védekezés biztonságából akarnak gólt lőni.

"Kiegyensúlyozott izgalmas mérkőzés előtt állunk, remélem, ez a lövőszázalék a görögök ellen is összejön" - mondta a szakértő.

A nők is a görögök ellen játszanak, de az 5-8. helyért, és Faragó Tamás úgy látja, nem lesz könnyű meccs, még mindig sajnálja a lányokat, mert Kanada ellen nekünk nem sikerült semmi.

"Remélem, hogy átérzik annak a felelősségét, hogy a csapat, bármennyire is kínos, nem éremért játszik, hanem a becsületéért. Azt gondolom, hogy

a lányokban van annyi kurázsi, hogy ezt meg tudják oldani"

- vélekedett Faragó Tamás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×